Uvjeti oglašavanja

Uvjeti oglašavanja primjenjuju se na marketinške kampanje objavljene na portalu Prirodno liječenje (na Internet adresi http://www.prirodnolijecenje.net/ u daljnjem tekstu Prirodno liječenje), koji je u vlasništvu Obrta za web dizajn "Ignis", Zagreb, Vile Velebita 9.

  • Obrt za web dizajn "Ignis" zadržava pravo izmjene vizualnog identiteta portala Prirodno liječenje, a time i pravo promjene pozicija bannera.
  • Odgovornost za sadržaj i istinitost podataka marketinške kampanje klijenta na portalu Prirodno liječenje snosi isključivo klijent, te jamči da su svi dostavljeni materijali za kampanju njegovo vlasništvo.
  • Isključena je bilo kakva odgovornost Obrta za web dizajn "Ignis" za točnost i istinitost sadržaja i informacija koji se objavljuju tijekom marketinške kampanje klijenta.
  • Zakupljeni oglasni prostor na portalu Prirodno liječenje nije moguće ustupiti na korištenje trećim osobama, te nije dozvoljeno na zakupljeni oglasni prostor postavljati bilo kakve materijale trećih osoba.
  • U slučaju da kampanja ima neprimjeren ili protuzakonit sadržaj ili ne ispunjava tehničke specifikacije propisane od strane Obrta za web dizajn "Ignis", ista zadržava pravo neobjavljivanja kampanje.
  • Sve eventualne reklamacije na objavljenu marketinšku kampanju moraju biti poslane najkasnije u roku od 3 dana nakon objave, isključivo u pisanom obliku (poštom, e-mailom).
  • Obrt za web dizajn "Ignis" je dužan klijentu dostaviti ponudu, cjenik i uvjete oglašavanja. Pristankom klijenta na objavu njegove marketinške kampanje, na temelju dostavljene ponude, smatra se da je klijent upoznat s cjenikom oglašavanja i uvjetima oglašavanja, te pristaje na njihovu primjenu.
  • Za marketinšku kampanju Obrt za web dizajn "Ignis" ispostavlja klijentu račun u roku od 3 dana od početka kampanje. Klijent je dužan izvršiti plaćanje najkasnije do dana dospijeća naznačenom u računu
  • Obrt za web dizajn "Ignis" zadržava pravo izmijene ovih uvjeta oglašavanja.

 


Dimenzije i pozicije bannera

Mjesto za vaš oglas

 

Banner (slikovni oglas) omogućava stalnu prisutnost na portalu Prirodno liječenje. Oglasni banneri na našem portalu su dimenzje 300x250 pixela. Nalaze se u desnoj koloni koja je rezervirana za bannere. Svakim učitavanjem web stranice mijenja se raspored bannera pa je tako omogućeno da svaki oglašivač ima jednake uvjete oglašavanja. Format bannera može biti animirani ili statični (gif, jpg, swf), veličine do 50kb. U slučajevima kada klijent nema izrađen banner koji bi rabio u marketinškoj kampanji, stojimo Vam na raspolaganju za osmišljavanje i izradu bannera. Cijena osmišljavanja i izrade bannera, neovisno o veličini je 400 kn, a za kampanje oglašavanja od 12 mjeseci nudimo uslugu izrade bannera besplatno.

 

 

 

 

Cjenik oglašavanja


VELIČINA BANNERA 1 MJESEC 3 MJESECA 6 MJESECI 12 MJESECI
300 x 250 pixela 200 kn 500 kn 900 kn 1600 kn

Obrt za web dizajn "Ignis" koji je vlasnik ovog portala nije u sustavu PDV-a pa se na navedene cijene ne obračunava PDV.

 


Popusti na oglašavanje

S obzirom da je portal Prirodno liječenje zamišljen tako da nudi sve informacije o raznim načinima prirodnog i tradicionalnog liječenja na jednom mjestu, nudimo 50% popusta na cijene iz cjenika za sve oglasne kampanje vezane uz tekstove na stranici. Popust se odnosi na sve tvrtke, obrte, klubove, udruge građana i sl. koji nude usluge i proizvode iz područja prirodne medicine. Vaše oglase ćemo nastojati vezati za tekstove na stranici.

 

 

Kontakt

Obrt za web dizajn "Ignis"
Vile Velebita 9, Zagreb
Tel: +385 91 5724 019
E-mail: info@ignis-webdesign.com